top of page
VERTELSPELLOGODEF.jpg

Toekomstdromen

 

Tijdens het ontwikkelen van het spel had ik steeds het beeld voor ogen van mensen die het spel aan het spelen waren. Aan de keukentafel, maar vooral ook in het bejaardentehuis, het buurthuis, de bilbioteek, etc. etc. Direct ook had ik me al voorgenomen dat een gedeelte van de opbrengst van het spel zou worden besteed aan het weggeven van het spel aan dat soort instellingen en gebouwen. Maar ja, dan ligt het daar in de kast.... Daarom kreeg ik steeds duidelijker een visioen van een netwerk van betrokkenen -hopelijk ook, of vooral, jongeren!- die periodiek het spel willen spelen met mensen die wel wat aanspraak kunnen gebruiken. 

Voor de markt

In maart 2020 lag het eerste echte prototype voor me, en kon ik aan de slag om het spel verder te ontwikkelen. 

Het spel is natuurlijk nog niet perfect, daarvoor moet het nog veel vaker getest worden. Je kunt een exemplaar van me lenen om daaraan bij te dragen.

De bedoeling is dat de definitieve versie van het spel in het najaar te verkrijgen is voor de consument.

Voor de maatschappij

Maar daarnaast ga ik allerlei mogelijkheden onderzoeken om te kijken of het spel ook daadwerkelijk gespeeld kan gaan worden in die buurthuizen, bejaardentehuizen, enzovoorts. Ik begin zelf in elk geval met een klein netwerkje aan mensen, maar hoop in mijn onderzoek iets tegen het lijf te lopen waardoor e.e.a in een versnelling kan komen. Misschien kan ik aansluiten bij een bestaand netwerk, misschien is er een bedrijf dat in het kader van zijn MVO-portefeuille dit project wil adopteren, misschien komen er andere mogelijkheden op mijn pad......Als je op welke manier dan ook mij daarin verder kunt helpen, neem vooral contact met me op!

Met

HET GROTE VERTELSPEL

en het netwerk dat er hopelijk ook komt, wil ik bijdragen aan meer social cohesie in de samenleving.

bottom of page